måndag, 28 maj 2018

SJ börjar med telefonmobbning

juni 17, 2008 08:46 by Edita

Nu har SJ börjat med telefonmobbning av kunder med annorlunda namn. Åtminstone kan man tro det när en kund fick följande meddelande på sin telefonsvarare:

”Jag är den hemska massmördaren Veronika. Jag kittlar dem i näsan med mina dreads tills de dör. Charlott Yxnäs. Yxnäsa. Jag ringer på uppdrag av SJ och jag ringer för att mobba dig för ditt efternamn, som är Yxnäs och som jag tycker är väldigt konstigt. Jag vill bara säga att jag inte tycker om dig. Du har ett konstigt efternamn och är säkert ful.”

Ska vi gissa att telefonisten fick sparken?


Just nu värderat 3.0 av 2 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote] 
Irriterande textlänkar